Vírusként terjed a videó, amiben különös “emberek” sétálnak a felhők között

Szerkesztette:Roland

Furcsa jelek kukorica ültetvényeken, eszméletlen emberek fényt látnak az alagút végén, illetve meglepő események, amik emberi életeket mentenek, ez esetben pedig különös emberek, vagy alakok az égen.

Az ilyen események kapcsán az emberek találgatnak, hogy vajon puszta véletlen, van-e bármiféle tudományos magyarázat, vagy akár túlvilági okai.

Évszázadok óta folyik a vita Isten létezéséről. Mikor felmerül a lehetőség, hogy vallási alakot láthattak az emberek, az mindig ad egy plusz löketet. Az emberek mindig szerettek elméleteket gyártani, vajon mi okozhatta az efféle történéseket. Néhány évvel ezelőtt Nick O’Donoghue Ausztriából Londonba repült. Üzleti úton volt, együtt a kollégáival .

Olyan témákról társalogtak, ami őt túlságosan nem érdekelte, így figyelmét inkább kifelé fordította. Ahogy bámult ki az ablakon, valami furcsát vélt felfedezni. Egy emberszerű figura látszódott a felhők felett. Fejetlennek tűnt, egy felhő tetején álldogálva.

felhők

Először úgy gondolta, csak képzelődik és hogy fáradt. Azután hamarosan észrevette, hogy talán mégsem a képzelete szülte festéknyomokat látja. Hogy megbizonyosodjon róla, Nick megkérte a mellette ülő hölgyet, hogy ő is látja-e amit Nick látott. Ahogy a hölgy, és Nick kollégája is megerősítette és megijedt a látottaktól, Nick hozott egy gyors döntést. Mivel bizonyítékkal akarta alátámasztani állítását, Nick O’Donoghue lefotózta a láttotakat, mielőtt a gép továbbrepült volna.


Zavart maradt a repülőút hátralevő részében.

Amint hazaért, kiposztolta a képet Redditre. A fénykép szinte azonnal vírusként terjedt a neten. Tudni akarta, hogy mi okozhatta ezt a furcsa alakot, és abban reménykedett, hogy választ kap a többi felhasználótól. Olyan javaslatokat kapott, mint hogy Isten vagy Jézus lehetett. Mások szerint a felhők alól feljövő füst okozhatta a jelenséget. Bár Nick nem igazán hitt a füst-teóriának, mivel túl közel voltak egymáshoz. Senkinek nem sikerült rájönnie, hogy mi okozta az alak feltűnését.

Egy másik alkalommal is feltűntek a különös emberek az égen, egy vihar közben. Bár ez alkalommal egy sétáló alak kószált a viharos felhők között. Alabamában, egy Solo Dolo nevű Facebook felhasználó élőben közvetítette a közösségi oldalon a vihart. A közvetítés közben valami egész hihetetlenre lett figyelmes. (Forrás: apost.com)
Video:

https://www.facebook.com/LADbible/videos/4781387525241733/

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »